Andringa Online werkgroep

Andringa familie dag op 18-06-2022 in Hindeloopen.

Presentatie op de familiedag.
Wij als website werkgroep zullen de ontwikkelingen en vernieuwingen laten zien. Het blijft in beweging, aanvullingen van gegevens die we verwerken in de parentelen ( stambomen) en allerlei nieuws. Zo houden we het levendig en up-to-date. Om dit te realiseren blijft er voor ons altijd werk aan de winkel.

Wil u de parentelen (stambomen) van uw eigen en andere familie(s) bekijken, dan is dat via een wachtwoord mogelijk.

Dit wachtwoord is dus alleen voor eigen gebruik!

Wat staat zoal achter het wachtwoord: de parentelen, kwartierstaten, Andringa familiecodes, publicaties van de Andringa Staach Nijs bulletins .

Het register kunt u gebruiken om in Andringa Boek 3 /AB3 (uitgegeven in 2016) middels het register uw eigen familie op te zoeken.

Dit jaar bekijken we binnen het bestuur welke manier handig is om alle betalende abonnees het wachtwoord door te geven.  Voordeel hiervan is, dat u alles vrij kunt bekijken.

Digitale ASN
Zowel de digitale versie op de website als de papieren versie via de post komen voortaan tegelijkertijd uit. ASN 74 van 2021 wordt alsnog ook digitaal geplaatst.

De nieuwe Cirkelvormige kwartierstaat zal in het ochtend programma gepresenteerd worden door Tolé .

Middag programma van de familiedag
Wij  zijn dan aanwezig om alle vragen te beantwoorden m.b.t. gebruik van de website, bekijken van eigen parenteel, gegevens opzoeken en persoonlijke vragen. Daarna of vooraf is er nog genoeg tijd om Hindeloopen te verkennen.

Tot ziens op de 18e juni.
Tolé, Bart en Elske